Ansök om plats

Ansök om plats
Säkra din plats!

Ansgars fritids välkomnar barn från och med förskoleklass upp till och med sjätte klass. Du anmäler dig till kommunen som vanligt. Avgiften betalas till kommunen och taxan är densamma som för de kommunala fritidshemmen.

Ansgars fritids är fristående. Ansgarskyrkan är huvudman, men verksamheten är icke-konfessionell. I kommunens kvalitetsgranskningar har Ansgars fritids fått mycket goda omdömen på alla punkter. Vi vill vara Västerås bästa fritids, för att barn är viktiga!

Ring till oss, 021-12 07 08, eller skicka ett mejl till kontakt@ansgarsfritids.se så hjälper vi dig med ansökan. Du kan även ställa ditt barn i kö för längre tid framåt. 

Du kan också ansöka om en plats via Västerås stads hemsida vasteras.se. Logga in med e-legitimation och fyll i din ansökan. 

Kontakta oss

Telefon: 021-12 07 08
E-post: kontakt@ansgarsfritids.se
Facebook: @ansgarsfritids Pettersbergsgatan 32 724 63 Västerås

Ansgars fritidshem

Ansgars fritidshem välkomnar barn från och med förskoleklass upp till och med sjätte klass. Ansgars fritids är fristående, med Ansgarskyrkan som huvudman. Du anmäler dig till kommunen som vanligt. Avgiften betalas till kommunen och taxan är densamma som för de kommunala fritidshemmen.

Stäng meny